Have

Bjælkehytten med forskellige tage

 

Bjælkehytter kommer i forskellige former. Det afhænger af antallet af kvadratmeter og arkitekturen. De fleste huse er klassiske med spids tag, men der er også bjælkehytter med separat tag.

Et fladt eller skråt tag?
I modsætning til et fladt tag er et pent tag skrå. Det er en skrå overflade, som skaber en højdeforskel inde i bjælkehytten. Normalt er fronten højest, og taget hælder bagud. Udover et fladt tag er det en simpel tagkonstruktion. Det bruges normalt i mindre bjælkehytter. Et tag i bjælkehytte kaldes også en tagskærm, fordi det består af én tagsektion.

Konstruktion er enkelhed
På grund af sin enkle konstruktion bruges den hovedsageligt i bjælkehytter, havehuse, depotrum og udestuer. En anden fordel er, at dræning kun er påkrævet på den ene side. Tagrenden placeres på den lave side af bjælkehytten. Som regel vælges et naturmateriale som siv til tagdækning, men tagsten, skifer og bølgeblik kan være fremragende tagmaterialer, alt efter hvilken pris du ønsker at bruge.

Mange applikationer
En bjælkehytte købes af forskellige årsager. Den kan fungere som lysthus i haven eller som ekstra opbevaringsplads til haveredskaberne og plæneklipperen. Mange ser det som et andet hjem, hvilket skaber et ekstra rum. Som kontor eller hobbyrum med den fordel, at du skaber et ekstra privat rum. Dit eget hobbyrum eller en kontorplads bagerst i haven. Du kan skabe din egen sauna med specielle applikationer. Muligheder nok til at bruge en bjælkehytte som ekstra plads til arbejde eller rekreation.

Hård eller elegant?
En bjælkehytte har en robust og robust karakter. Dette i modsætning til et havehus, som har et mere raffineret udseende. En original bjælkehytte består af træbjælker monteret oven på hinanden. Det handler hovedsageligt om enkeltheden og essensen af ​​et hus. Et havehus er bindingsværkskonstruktion. Et sæt af trædele præfabrikeret på værkstedet. Udover at placere et fundament er alt forberedt til byggeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *