Have

Tips til at puste nyt liv i din have

 

Foråret kommer i slutningen af ​​marts. Tiden, hvor vi kan nyde de første solstråler. Selvom en udenlandsferie ikke ser ud til at være mulig foreløbig, vil vi derfor gerne gøre det ekstra hyggeligt i vores egen have. Men hvor starter man? Hvad er mulighederne? Vælger du et haveskur, et havetag i træ eller overvejer du at lægge kunstgræs? Mulighederne er uendelige. I denne artikel lister vi de største havetrends i 2021 for dig. Vil du fortsætte med at læse?

Er en kunstgræsplæne noget for dig?
Flere og flere mennesker indser fordelene ved kunstgræs. Hvor det før i tiden nogle gange kunne være forbundet med et unaturligt udseende, er det i dag en helt anden historie. Logisk set står kunstgræsindustrien ikke stille og udvikler sig pænt. Mange leverandører sælger i dag kunstgræs, der næsten ikke kan skelnes fra rigtigt græs. Ganske vist lugter kunstgræsset ikke som rigtigt græs og det har en højere indkøbspris, men disse ulemper opvejer ikke fordelene. På den måde slipper du for at gøde, vande og slå kunstgræs. Det vil spare dig for en masse tid. Kunstgræs kræver derfor næsten ingen vedligeholdelse, har en lang levetid og du er sikret en grøn græsplæne.

Et terrassebetræk som den ultimative solbeskyttelse
Det hollandske klima er ret foranderligt. Varme sommerdage afveksler med kraftige regnskyl. Men selv på en sommerdag kan det nogle gange blive ubehageligt varmt. Har du et terrasseovertræk, kan du sidde i læ på din terrasse. Dette beskytter også din hud mod UV-stråler. Og taget kommer selvfølgelig også godt med, når vejret vender. Terrasseovertrækket vil fungere som en beskyttende paraply, selvom det regner meget. Der findes også et bredt udvalg af terrassetage, og der er altid en model, der passer perfekt til stilen i din have eller terrasse. Overvej for eksempel et moderne, lukket tag med glasvægge for at skabe en havestue. Men du kan også vælge en bjælkehytte med tag for ekstra opbevaringsplads. Held og lykke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *