Have

Frugt fra egen have

Du skal ikke længere i supermarkedet for at købe frugt, du får det bare fra din egen have. Ikke alene er dette meget praktisk og sparer penge, men frugt fra din egen have er ofte mere velsmagende. Mange mennesker tror, ​​at det er svært at dyrke sin egen frugt, men det er absolut ikke tilfældet. Nogle frugter er krævende i forhold til placering eller kræver meget vedligeholdelse, men i princippet er de fleste frugter meget nemme at dyrke i egen have. Der er altid en sort, der vil gøre sig godt i din have. Har du ikke meget sol i din have? Der er også frugter, der vokser godt i skyggen. Vi diskuterer de mest populære frugter at dyrke selv med dig.

Dyrkning af brombær
Brombær er gode og nemme at dyrke i din egen have. Til at begynde med har du brug for en sund plante. Det bedste tidspunkt at plante brombær er om efteråret, men frostfølsomme brombær plantes bedre om foråret. Brombæret er ikke krævende med hensyn til jordtype, men sørg for, at det står på et solrigt og lunt sted. Stil for eksempel brombæret op ad et hegn eller en mur, så planten kan fortsætte med at vokse. I august og september kan du plukke brombærene. Du skal heller ikke glemme at beskære brombæret, ellers vokser der for mange grene, og brombærene får for lidt sol. Dette sikrer, at brombærene ikke modnes, og selvfølgelig vil du nyde de lækre frugter hvert år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *